18 oC / 3 oC(koponyeg.hu)
derült (várható)
2017. Március 28. Gedeon, Johanna

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés
Székesfehérvár polgármesterének köszöntője

Tisztelt Székesfehérváriak! Kedves látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Székesfehérvár Önkormányzata nevében. Eddigi pályafutásom legtiszteletreméltóbb és leginkább embert próbáló feladata, hogy polgármesterként irányíthatom a magyar királyok városát.
 
Bármilyen munkába is kezdünk életünk során, rendkívüli fontossággal bír, hogy ha az előttünk álló nehézségeket nem is tudjuk előre felmérni a célunkat mindig megtaláljuk utunk végén. Azért dolgozom nap mint nap, hogy Székesfehérvár lüktető, dinamikusan fejlődő, példaértékű település legyen, melyre valamennyi itt élő polgár büszke lehet. Városunk eddig is sokat nyújtott lakói, befektetői és látogatói számára. Ipari parkjaink fehérvári és környékbeli emberek ezreinek biztosítanak munkát. A turisták a régmúlt magyarság számos rendkívüli, egyedülálló értékét találják meg nálunk. Budapest, a Velencei-tó és a Balaton közelsége szintén igen kedvező körülményeket biztosít mindannyiunknak.
 
Üzleti partnereinknek, befektetőinknek, vállalkozásainknak, intézményeinknek azonban nem elég, ha pusztán jók vagyunk. Legyünk a legjobbak, álljuk az élére azon magyar városoknak, melyek a legkedvezőbb feltételeket biztosítják működésükhöz, tisztes gyarapodásukhoz! Így tehetjük lehetővé, hogy Székesfehérvár otthont teremtsen minél több polgár számára, akik munkát, megélhetést találnak, gyermekeket nevelnek és gyarapítják a várost.
 
Székesfehérvár önkormányzata, képviselőtestülete készen áll a feladatokra. Olyan csapat állt fel, amely nem ijed meg a kemény kihívásoktól. Számunkra az a kérdés, hogy mi mit tehetünk a városért. De munkánkhoz szükség van az Önök közreműködésére, támogatására is. Bátran keressenek minket, osszák meg velünk véleményüket, javaslataikat, legyen az pozitív észrevétel vagy éles kritika! Ez a város mindannyiunk otthona, és mindannyiunknak tennünk kell érte! Nekünk Fehérvár egyszerre a múlt, a jelen és a jövő, a biztos pont. Ősi hagyományaink bölcsője és jövőnk záloga. A hely, amely keretet, biztonságot ad. Államalapító Szent István öröksége, melyhez méltónak kell lennünk!
 
Bízom benne, hogy a közös munka meghozza Székesfehérvár további gyarapodását, és a város visszakapja régi fényét, büszkeségét, királyságát! Remélem, hogy a városvezetés megszolgálja a polgárok bizalmát a következő években és a megyeszékhely sok-sok örömet hoz az ide látogatók számára is!
 
Isten hozta Önöket Székesfehérváron!
 
Dr. Cser-Palkovics András
polgármester
 

 A város polgármesterének személyes honlapját ITT találja!Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Adóiroda

Ügyfélszolgálat

Főépítészi Iroda

Ügyintézés
   Webkamera

Belépés
Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


Hírek