7 oC / 2 oC(koponyeg.hu)
gyengén felhős (várható)
2014. December 20. Teofil, Liberátusz

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés
Közélet  -  2014. 12. 05. 11:34 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Közmeghallgatás és rendkívüli közgyűlés volt pénteken délelőtt
 Pénteken reggel közmeg- hallgatást tartott Székesfehérvár Önkormány- zatának Közgyűlése a Városháza Dísztermében, mely után rendkívüli ülést tartottak a képviselők. A közmeghallgatást az Integrált Településfejlesztési Stratégiája (ITS) tárgyában rendezték, ahol személyesen bárki feltehette kérdését, javaslatát. Az ITS kiemelt jelentőségű, hiszen többek között ez határozza meg a 2014-2020 között az uniós források lehívását.
Közélet  -  2014. 10. 27. 15:00
A helyi demokrácia helyzete - elkészült az Echo 13. jelentése
 Ciklusról ciklusra folyamatosan javul a lakossági elégedettség, az önkormányzati problémaismeret, és a döntéshozói igénymegfelelés Székesfehérváron. Ez derül ki az Echo Nonprofit Network Helyi Demokrácia Audit programjának kutatásából, melyet az Echo Szociológiai Kutatóintézet végzett el. 2014-ben kilencedik alkalommal vizsgálta a Kutatóintézet a lakossági véleményeket hat dimenzióban, ezek a lakossági elégedettség, a döntéshozói problémaismeret, az igénymegfelelés, az átláthatóság, a beleszólás, a részvétel, és a helyi sajtó függetlensége.
Közlemények  -  2014. 12. 04. 13:52
Megtekinthető a tervmódosítások dokumentációja
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata februárban indította meg a településszerkezeti terv, valamint a város külterületére és egyes belterületi területrészeire vonatkozó helyi építési szabályzat és szabályozási terv módosítását. A véleményezési szakasz lezárásának dokumentációja a Főépítészi Iroda előtti (Városház tér 1. fsz.) hirdetőtáblán is megtekinthető, azonban a dokumentumok, tervek innen is LETÖLTHETŐK!
Közélet  -  2014. 12. 02. 13:01
Akadálymentes önkormányzati bérlakások - költöznek az első lakók a Hosszúsétatér 64-be
Kedden délelőtt megkapták a lakások kulcsait a Hosszúsétatér 64. első beköltözői. A korábban sokszor érvényes szerződés nélkül lakók kiköltöztetése után őszre nyolc, akadálymentesített lakást alakítottak ki, melyekben kollektoros fűtésrásegítés és napelemek is vannak. A lakásokba olyan családok költözhetnek, ahol mozgásukban korlátozott emberek élnek.
 
A Hivatal szervezeti felépítése (nagyítható)
 
 A HIVATAL SZERVEZETI EGYSÉGEI ÁLTAL ELLÁTOTT FELADATOK
 
1. Jegyzői Kabinet
7. Városfejlesztési és Üzemeltetési Igazgatóság
   
Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Adóiroda

Ügyfélszolgálat

Főépítészi Iroda

Ügyintézés
   Webkamera

Belépés
Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


Hírek