2 oC / 0 oC(koponyeg.hu)
hózápor (várható)
2015. Január 31. Marcella, János

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés
A Hivatal szervezeti felépítése (nagyítható)
A HIVATAL SZERVEZETI EGYSÉGEI ÁLTAL ELLÁTOTT FELADATOK
 
1. Jegyzői Kabinet
7. Városfejlesztési és Üzemeltetési Igazgatóság
Közélet  -  2014. 12. 19. 09:33
Közgyűlés - megválasztották az Alba Regia Szimfonikus Zenekar vezetőjét
 A rendkívüli ülésre azért volt szükség, mert olyan fontos ügyekben kellett döntenie a városatyáknak, melyek halaszthatatlanok. A képviselők döntöttek az Alba Regia Szimfonikus Zenekar igazgatójáról, elindították a közbeszerzési eljárását a Bazilikatörténeti Múzeum kiviteli terveinek elkészítésére, létrehozták a Fehérvári Programszervező Kft- t és arról is szó volt, hogy valószínűleg jövő év elején tudja kormányzati támogatással visszavásárolni a repteret az önkormányzat.
Közélet  -  2015. 01. 16. 09:50 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Óvodabővítésről és a Seuso kiállítás meghosszabbításáról is döntött a közgyűlés
Az Aszal-völgy és a Jancsár-völgy helyi védetté nyilvánításáról és a Seuso kiállítás meghosszab- bításáról is döntött pénteken reggel Székesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlése. Több kiemelt projekt közbeszerzési eljárása indul meg, ennek köszönhetően hét új kukásautó és 15 ezer darab kuka beszerzésére kerül sor, valamint a maroshegyi és az alsóvárosi utcák közvilágítása is megújul. Települési értéktárat is létrehoz a város, amibe bekerül a Vörösmarty csemege és a Csitáry-víz is.
Közélet  -  2015. 01. 14. 12:27
Havonta két helyszínen tart fogadóórát Molnár Tamás önkormányzati képviselő
A Fehérvári Civil Központban is fogadja ezentúl a körzetben élőket Molnár Tamás, a 4. számú választókörzet önkormányzati képviselője. Az új képviselői iroda megnyitása alkalmából elmondta, hogy a hónap első hétfőjén 16 és 18 óra között a Fehérvári Civil Központban, az első kedden pedig szintén 16 és 18 óra között az Erzsébet út 12. szám alatti képviselő irodában várja a 4. számú körzet lakosságát.
Magyarország  -  2015. 01. 25. 19:35
Kik és hogyan pályázhatnak az "Otthon melege" programra - fehérvári tájékoztató
Mintegy 10 milliárd forintos támogatási kerettel indul el a társasházi energia- hatékonysági pályázat az Otthon Melege Program keretében. A Lakásbérlők és Lakástulajdonosok Érdekvédelmi Egyesülete 2015. január 27-én, kedden 16 órakor a közös képviselőknek és a város társasházaiban élőknek előadást szervez az elfogadott és rövidesen pályázható társasházi felújításról, melynek keretében lakásonként 300-650 ezer forint lehet, a támogatás intenzitása pedig 50%-os.
Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Adóiroda

Ügyfélszolgálat

Főépítészi Iroda

Ügyintézés
   Webkamera

Belépés
Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


Hírek