3 oC / 0 oC(koponyeg.hu)
borult (várható)
2014. November 28. Stefánia, Jakab

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés
Közélet  -  2014. 10. 31. 09:43 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Közgyűlés - egyhangú támogatással módosította a testület az SZMSZ-t
 Pénteken reggel nyolc órától tartotta megalakulása utáni első, rendkívüli ülését Székesfehérvár MJV Önkormányzatának Közgyűlése. A nyílt ülésen a körzetre fordítható, egyéni képviselői keretek növeléséről, az SZMSZ módosításáról, a Kémény Zrt hatósági feladatainak bővüléséről és az Országos Diákparlament rendezéséről is szó volt. Zárt ülésen döntöttek a képviselők a tanácsnokok és bizottsági elnökök személyéről, továbbá a bizottságok összetételéről.
Közélet  -  2014. 10. 27. 15:00
A helyi demokrácia helyzete - elkészült az Echo 13. jelentése
 Ciklusról ciklusra folyamatosan javul a lakossági elégedettség, az önkormányzati problémaismeret, és a döntéshozói igénymegfelelés Székesfehérváron. Ez derül ki az Echo Nonprofit Network Helyi Demokrácia Audit programjának kutatásából, melyet az Echo Szociológiai Kutatóintézet végzett el. 2014-ben kilencedik alkalommal vizsgálta a Kutatóintézet a lakossági véleményeket hat dimenzióban, ezek a lakossági elégedettség, a döntéshozói problémaismeret, az igénymegfelelés, az átláthatóság, a beleszólás, a részvétel, és a helyi sajtó függetlensége.
Közélet  -  2014. 11. 25. 17:35
Székesfehérvárra látogatott a Dél-afrikai Köztársaság nagykövete
Fehérvárra látogatott ma délután a Dél-afrikai Köztársaság magyarországi nagykövete. Johann Marxot dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte a Városházán, beszámolt a város történelmi múltjáról, építészeti és kulturális értékeiről, illetve gazdaságáról. Ez volt a nagykövet első, hivatalos látogatása Székesfehérváron, melynek keretében szó esett a város és a dél-afrikai ország közötti kapcsolatok erősítéséről.
Közélet  -  2014. 11. 23. 13:09 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Van véleményük a világról - a jövő közéleti szereplői tanácskoztak Fehérváron
Vasárnap délelőtt plenáris üléssel zárult az Országos Diákparlament Fehérváron. A Vörösmarty Színházban megtartott jelen volt Czunyiné dr. Bertalan Judit közoktatásért felelős államtitkár, aki átvette a diákok által megfogalmazott ajánlásokat. A hétvége során összeállított javaslatsor 42 pontban foglalja össze a fiatalok által legfontosabbnak tartott kérdéseket.
 
A Hivatal szervezeti felépítése (nagyítható)
 
 A HIVATAL SZERVEZETI EGYSÉGEI ÁLTAL ELLÁTOTT FELADATOK
 
1. Jegyzői Kabinet
7. Városfejlesztési és Üzemeltetési Igazgatóság
   
Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Adóiroda

Ügyfélszolgálat

Főépítészi Iroda

Ügyintézés
   Webkamera

Belépés
Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


Hírek