5 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 22.32 km/hNyugati szél (aktuális)
2014. December 21. Tamás, Péter

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés
A Hivatal szervezeti felépítése (nagyítható)
A HIVATAL SZERVEZETI EGYSÉGEI ÁLTAL ELLÁTOTT FELADATOK
 
1. Jegyzői Kabinet
7. Városfejlesztési és Üzemeltetési Igazgatóság
Közélet  -  2014. 12. 19. 09:33
Közgyűlés - megválasztották az Alba Regia Szimfonikus Zenekar vezetőjét
 A rendkívüli ülésre azért volt szükség, mert olyan fontos ügyekben kellett döntenie a városatyáknak, melyek halaszthatatlanok. A képviselők döntöttek az Alba Regia Szimfonikus Zenekar igazgatójáról, elindították a közbeszerzési eljárását a Bazilikatörténeti Múzeum kiviteli terveinek elkészítésére, létrehozták a Fehérvári Programszervező Kft- t és arról is szó volt, hogy valószínűleg jövő év elején tudja kormányzati támogatással visszavásárolni a repteret az önkormányzat.
Közélet  -  2014. 12. 16. 15:05
Megfelelően képviseli az önkormányzat a fiatalok érdekeit
A székesfehérvári önkormányzat ifjúsági ügyekhez való hozzáállásával kapcsolatos lakossági véleményeket vizsgálta az Echo Szociológiai Kutatóintézet legutóbbi Alba radar felmérése során. A kutatásra 2014. november 5. és 10. között került sor, 300 fő telefonos megkérdezésével. A fiatalok leginkább a továbbtanulási lehetőségekkel és a diákjogok érvényesülésével elégedettek.
Közlemények  -  2014. 12. 16. 11:21
Változik a járási hivatalok illetékességi területe - december 31-ével megszűnik a Polgárdi Járás
 Magyarország Kormánya elfogadta, és a Magyar Közlöny 2014. évi 170. számában kihirdetésre került a járási hivatalok illetékességi területének változtatásával kapcsolatos, 308/2014 (XII.9.) kormányrendelet. Ennek értelmében 2014. december 31-ével megszűnik a Polgárdi Járás. Az érintett települések részben az Enyingi, illetve a Székesfehérvári Járáshoz kerülnek. További változás, hogy a Székesfehérvári Járástól a Bicskei Járáshoz kerül Gánt, valamint a Móri Járásba kerül Magyaralmás.
Közélet  -  2014. 12. 17. 12:15
A kikapcsolódás antik szigete lesz Gorsium - megkezdődik a régészeti park fejlesztése
 Kezdetét vette az ókori Gorsium település területén elhelyezkedő Gorsium Régészeti Park és Szabadtéri Kiállítás fejlesztése. A beruházás az Európai Unió és Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával várhatóan 2015 nyarára valósul meg, ezzel hozzájárulva a Régészeti Park fenntartható, kulturális-turisztikai hasznosításához.
Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Adóiroda

Ügyfélszolgálat

Főépítészi Iroda

Ügyintézés
   Webkamera

Belépés
Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


Hírek