18 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 16.56 km/hÉNY-i szél (aktuális)
2017. Március 30. Zalán

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Sport  -  2017. 03. 30. 15:33 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
A Ciszterci győzött a Májer Lajos Diákolimpiai Foci Emléktornán
 Az idei évben is csendes megemlékezés vezette fel a III. Korcsoportos Labdarúgó Városi Diákolimpia döntőjét. Májer Lajos egykori játékostársai és barátai virágot helyeztek el a legendás 7-es sírjánál, majd ezt követően 5. és 6. osztályos tanulók mérték össze tudásukat a megyei döntőbe jutásért. A négycsapatos focitornát a Ciszterci Szent István Gimnázium együttese nyerte meg hibátlan mérleggel.
Sport  -  2017. 03. 30. 07:43
Szurkolói információk a Paks elleni szombati bajnoki mérkőzésre
Újabb fontos mérkőzés vár a Videoton FC-re, az OTP Bank Liga 24. fordulójában a Paksi FC vendégeként lép pályára Henning Berg csapata április 1-jén, szombaton 18 órától. A Paksi Stadion és a vendégpénztárak 16 órakor nyitnak, érdemes a belépőket kedvezőbb áron elővételben, 1200 forintért megvásárolni online és a TEX partnereknél. A klub indít szurkolói buszt az összecsapásra.
Sport  -  2017. 03. 29. 20:23
Ötgólos hátrányból fordítva nyert az Alba Fehérvár KC
Sikerült felállnia a váci, tizenhárom gólos sokk után az Alba Fehérvár KC-nak. Deli Rita együttese, ha nem is könnyen, de egy remek utolsó húsz percnek köszönhetően végül öt góllal verte a Kisvárdát.
Alba Fehérvár KC – Kisvárda 28-23 (12-14)
Sport  -  2017. 03. 28. 15:00
III. korcsoportos Foci Diákolimpia Döntő Májer Lajos tiszteletére
Szeptemberben lesz tizenkilenc éve annak, hogy távozott az élők sorából a Vidi-család egyik legragyogóbb csillaga, Májer Lajos. A Videoton FC UEFA-kupadöntős játékosának sírjánál csütörtökön 12.00 órakor megemlékezést tartanak. Ezt követően négy általános iskola fiataljai küzdenek meg az aranyéremért III. korcsoportos Diákolimpia Focidöntőben.
Sport  -  2017. 03. 28. 12:07 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Idén is mindent megnyert az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ifjúsági csapata
Az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia ifjúsági együttese zsinórban másodszor hódította el mind a magyar bajnokság, mind pedig az EBJL (Erste Bank Juniors League) bajnoki címét. Kiss Dávid együttese mindkét évben söpréssel – azaz veretlenül – abszolválta a rájátszást. Kedden délelőtt a Városházán fogadták a duplázó bajnokokat.
Sport  -  2017. 03. 28. 08:42
Hat ország műkorcsolya tehetségei versenyeznek a hétvégi Jégmadár Kupán
A mostani hétvégén már harmadszor lesz Jégmadár Kupa Fehérváron. A nemzetközi műkorcsolya verseny már az elmúlt években is hatalmas sikert aratott a sportág kedvelőinek a körében. A Jégmadár Kupára az USA-ból, Szlovákiából, Olaszországból is érkeztek nevezések, melyet szombaton reggel 8 órától élőben közvetítünk az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokból.
Sport  -  2017. 03. 27. 10:51 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Polgármesteri Elismerő Emlékérmet vehetett át Tóth István és Sárvári László
A fehérvári jégkorongban 2017 tavaszán egy negyvenéves korszak zárult le, hiszen a jövőben a Fehérvár AV19 SC önálló klubként működik tovább. Az elmúlt négy évtized fehérvári hoki sikereiben nagy szerepet játszott Tóth István és Sárvári László is, akiknek Polgármesteri Elismerő Emlékérem átadásával ismerték el a fehérvári és a magyar jégkorongsport fejlődéséért végzett tevékenységet.
Sport  -  2017. 03. 27. 09:31
Ipari mennyiségű érmet termeltek Ekelen a fehérvári karatékák
Március 25-én a szlovákiai Ekelen rendezte meg a Szlovák Shinkyokushin Szervezet a Nyílt Nemzetközi Szlovák Bajnokságot öt ország (Szlovákia, Lengyelország, Csehország, Horvátország és Magyarország), mintegy 350 versenyzőjének részvételével.
Sport  -  2017. 03. 26. 20:01
Áldozatokkal járt az Alba Fehérvár kecskeméti győzelme
Az alapszakasz utolsó fordulójában feledtette a Pécs elleni botlást az Alba Fehérvár, amely listavezetőhöz méltó magabiztossággal, huszonhárom ponttal verte idegenben a Kecskemétet. A helyenként túl keményen játszó ellenfél nem tudta tartani a lépést, de a csetepatékba belemenő Shepard és Mohammed kiállítása érzékeny veszteség az Albának, hiszen ők nem játszhatnak a középszalasz első meccsén. Az Alba imponáló mérleggel nyerte az alapszakaszt.
Kecskemét - Alba Fehérvár 65-88
Sport  -  2017. 03. 26. 19:01 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Magabiztos győzelemmel mutatkozott be a Divízió I-ben a Fehérvár Enthroners
Vasárnap délután újra pályára léptek a Fehérvári Koronázók a First Fielden. Pál Tibor Kornél alakulata a Budapest Eagles ellen debütált a FEZEN Divízió I-es bajnokságban. Az összecsapáson kiélezett és nagyiramú küzdelmet láthatott a 2600 fős közönség. A hazai együttes mindvégig kézben tartotta a mérkőzést, és teljesen megérdemelten 48-20-ra győzött a fővárosi csapat ellen.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Adóiroda

Ügyfélszolgálat

Főépítészi Iroda

Ügyintézés
   Webkamera

Belépés
Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


Hírek