14 oC / 2 oC(koponyeg.hu)
erősen felhős (várható)
2017. Február 27. Ákos, Bátor, Gábor

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés

Kultúra  -  2017. 02. 26. 17:28
Szépszavú múzsa - Kodály Emlékhangverseny lesz a Vörösmarty Színházban
 Március 6-án hétfőm 18 órakor Kodály Emlékhangverseny lesz a Vörösmarty Színházban. Kodály Zoltán halálának 50., születésének 135. évfordulóján indítja útjára ünnepi eseménysorozatát az Alba Regia Szimfónikus Zenekar. Az emlékév gazdag programja remélhetőleg sokak figyelmét fordítja majd újra a Mester életműve felé.
Kultúra  -  2017. 02. 26. 17:14 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Kiseprűzték a telet - farsangfarki felvonulás a Belvárosban
Vasárnap délután a hagyományos farsangfarki felvonulástól és Asszonyfarsangtól volt hangos a Belváros. A felvonulók vidám szertartásokkal seprűzték ki a telet Fehérvárról és finom farsangi fánkokból sem volt hiány. Ezúttal a kisgyermekes anyukákra is gondoltak, akik a legötletesebben díszítették fel gyermekük babakocsiját, díjazásban részesültek.
Kultúra  -  2017. 02. 25. 18:43
Kodolányis diplomaosztó a Városházán - piacképes tudás a hallgatóknak
 Ünnepélyes keretek között adták át a Városháza Dísztermében a Kodolányi János Főiskola Székesfehérvári campusában végzett diákok diplomáját. Az eseményen Berta Ákos rektorhelyettes úgy fogalmazott, a XXI. század talán legnagyobb kihívása, hogy a felsőoktatás piac - és versenyképes tudást biztosítson a hallgatóknak.
Kultúra  -  2017. 02. 25. 13:21 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Négyszáz méter kolbász tekeredett a Jancsárkertben
Szombaton negyedik alkalommal került sor a Fehérvári Kolbásztöltő Fesztiválra a Jancsákertben. A résztvevő csapatok több mint 400 kg húst töltöttek be és ebből mintegy négyszáz méter kolbász tekeredett. A Jancsárkertben a gasztroutca disznótoros ételek gazdag választékával várta a vendégeket. A versenyre idén a határon túlról is érkeztek csapatok a horvátországi Biljéből és Eszékről.
Kultúra  -  2017. 02. 24. 11:06
Olvasójeggyel ingyen látogatható A Döntés kiállítás
 A Vörösmarty Mihály Könyvtár érvényes olvasójegyeivel ingyenesen lehet megnézni A Döntés című kiállítást a Csók István Képtárban. A tárlathoz tartozó következő esti beszélgetést jövő kedden rendezik Fény és árnyék címmel, Takaró Károly nyugalmazott tábori püspök, Molnár János festőművész és Tóth Norbert kurátor részvételével.
Kultúra  -  2017. 02. 24. 08:37
Gyermekszínjátszó Találkozóra várják a jelentkezőket
 A XXVI. Weöres Sándor Országos Gyermek- színjátszó Találkozóra várják az általános iskolás csoportok jelentkezését március 1-jéig. A fesztiválra műfaji és tematikai megkötés nélkül lehet előadásokat nevezni, a Fejér megyei bemutatót április 7-én tartják. Az alsó tagozatosoktól 15, a felsősöktől 25 perces műsorokat várnak.
Kultúra  -  2017. 02. 24. 07:57
Kiállítás nyílik a Kor-Társ Nyugdíjas Ki-Mit-Tud pályamunkáiból
 Február 25-én szombaton a XXIV. Kor-Társ Nyugdíjas Ki-mit-tud? pályamunkáiból rendezett kiállítás megnyitójára és díjkiosztójára kerül sor A Szabadművelődés Házában. A 10 órakor kezdődő eseményen a tárlatot Dr. Dienesné Fluck Györgyi nyitja meg, a zsűri tagjai Baboth Dóra és Schrenk Rita Anna lesznek.
Kultúra  -  2017. 02. 23. 11:19
Egy szem gyümölcs - jótékonysági előadás a zeneiskolában
  A Hínár Henrik csodafurulyája című bábjátékra várják a nézőket március 4-én délelőtt a Székesfehérvári Hermann László Zeneművészeti Szakgimnázium és AMI Nagytermébe, ahova a belépő egy szem gyümölcs. A Zenede Bábszínház jótékonysági előadásának „bevételét” a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ lakói kapják meg. Minden érdeklődőt és támogatót várnak a szervezők.
Kultúra  -  2017. 02. 23. 07:48
Február 28-ig lehet jelentkezni a Diáknapokra
  A 2017-es Fejér Megyei Diáknapok kulturális rendezvényen hét színpadi és négy egyéb kategóriában mutatkozhatnak be a fiatalok március 31. és április 2. között. Nevezni február 28-ig lehet, az önkéntesek csapatába február 17-ig, péntekig várják a jelentkezőket. A produkciókat idén is neves szakemberek, művészek értékelik.
Kultúra  -  2017. 02. 22. 13:21
Esti beszélgetések A Döntés kiállításon
 Fény és árnyék” címmel rendezik a következő, a Csók István Képtárban látható A Döntés című kiállításhoz kapcsolódó esti beszélgetést. A február 28-án, kedden 18 órakor kezdődő beszélgetés vendége ezúttal Takaró Károly nyugalmazott tábori püspök, Molnár János festőművész és Tóth Norbert kurátor lesz.


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Adóiroda

Ügyfélszolgálat

Főépítészi Iroda

Ügyintézés
   Webkamera

Belépés
Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


Hírek