18 oC / 3 oC(koponyeg.hu)
derült (várható)
2017. Március 28. Gedeon, Johanna

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés
 
 TŰZOLTÓSÁGI ESEMÉNYEK - 2009. 04. 07.
Fejér megyei tűzoltó szakmai verseny Dunaújvárosban

  A Duna-parton rendezte meg a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a dunaújvárosi tűzoltóság segítségével a Fejér megyei szakmai versenyt. A megmérettetésen kilenc csapat vett részt: székesfehérvári hivatásos tűzoltóság, dunaújvárosi hivatásos tűzoltóság, sárbogárdi hivatásos tűzoltóság, váli önkénes tűzoltóság, polgárdi önkénes tűzoltóság, móri önkénes tűzoltóság, bicskei önkénes tűzoltóság, Dunaferr létesítményi tűzoltóság és a papírgyári Véd-Sz Kft. létesítményi tűzoltósága. A tűzoltóknak elméletben és gyakorlatban egyaránt bizonyítaniuk kellett rátermettségüket.

  Egyéni versenyben a gépkocsivezetők közül Miklós Krisztián tű. zászlós, a székesfehérvári tűzoltóság különleges szerkezelője az első helyet, az irányítók közül Hadlaczki István tű. főtörzszászlós, a székesfehérvári tűzoltóság szolgálatparancsnok-helyettese a harmadik helyet szerezte meg.

 Összesített versenyben a hivatásosok közül az első helyen a házigazda dunaújvárosi tűzoltók végeztek. A második helyet a székesfehérváriak szerezték meg, míg a dobogó harmadik fokára a sárbogárdiak léphettek. Az önkéntes és a létesítményi tűzoltóságok kategóriájában Bicske lett az első helyezett. Második helyen a váliak, míg a harmadik helyen a móriak végeztek.


Vén Norbert tű. őrnagy, tűzoltási és műszaki mentési osztályvezető, a fehérvári csapat: Pintér Nándor tű. zászlós., Laskó Gábor tű. őrmester, Braun György tű. őrmester, Fülöp Tamás tű. zászlós, Hadlaczki István tű. főtörzszászlós, Miklós Krisztián tű. zászlós, valamint Molnár Erik tű. ezredes, parancsnok KÉPGALÉRIÁK! /Fotó: Bisztricz Anett, szóvivő/

 Képek a fehérvári csapatról!

 Képek a dunaújvárosi csapatról!

 Képek a móri csapatról!

 Képek a polgárdi csapatról!

 Képek a váli csapatról!

 


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Adóiroda

Ügyfélszolgálat

Főépítészi Iroda

Ügyintézés
   Webkamera

Belépés
Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


Hírek