18 oC / 3 oC(koponyeg.hu)
derült (várható)
2017. Március 28. Gedeon, Johanna

MENÜ

Önkormányzat

Polgármesteri Hivatal

Intézmények

Gazdasági Társaságaink

Környezetvédelem
 


Hirdetés
Digitális közműtérkép, közmű-alaptérkép rendelés
 
 Kék hírek - 2008. 01. 27.
Orkán Székesfehérváron - a Jégcsarnok tetejét is megbontotta a szél
 A szélvihar számos esetben fákat döntött ki és tetőket rongált meg Székesfehérváron és Fejér megye több pontján. A székesfehérvári tűzoltók egységei vasárnap reggel hat óra óta folyamatosan dolgoznak a viharkárok felszámolásán. Székesfehérváron, az Erzsébet utcában szintén egy négyemeletes lakóépület lapos tetejéről két helyen körülbelül 20 négyzetméteren szakította le a szél a bitumenes szigetelést, melynek egy része az épület előtti füves területre esett. Az erős szél a székesfehérvári jégpálya tetőszerkezetének lemezborítását is megbontotta.
KÉPGALÉRIA - Tetőt bontott meg a szél az Erzsébet utcában


 Székesfehérváron, az Erzsébet utcában szintén egy négyemeletes lakóépület lapos tetejéről két helyen körülbelül 20 négyzetméteren szakította le a szél a bitumenes szigetelést, melynek egy része az épület előtti füves területre esett. Az erős szél a székesfehérvári jégpálya tetőszerkezetének lemezborítását is megbontotta. A Kisteleki úton lakóházra dőlt egy körülbelül 10 méter hosszú fa, ezt a székesfehérvári tűzoltók daru segítségével távolították el. A Berényi úton, a Videoton területén a kerítés mellett egy tíz méter magas reklámtála dőlt ki, ezt szintén daruval távolították el a székesfehérvári tűzoltók. A Köfém lakótelepen egy Opel személygépkocsit rongált meg egy kidőlt fa, valamint az épületről leszakadó vaslemez szintén megrongált egy Volkswagen Golfot  A Nagyszombati úton családi ház kéménye dőlt le, mely beszakította a tetőszerkezetet. A Szúnyog utcában egy tűzfal félig ledőlt.

 A közlekedési baleseteket tekintve vasárnap reggel Székesfehérváron a Szent Flórián krúton egy Opel Omega utánfutója a viharos szélben menet közben felborult. Az esetek során személyi sérülés nem történt.

 Vasárnap 11 óráig a székesfehérvári tűzoltók segítségét mintegy 25 esetben kérték, a károk felszámolása jelenleg is tart. Az Országos Meterológiai Szolgálat előrejelzése szerint jelenleg a legmagasabb fokozatú piros viharjelzés van érvényben.

 Kincsesbányán a Kincses utcában egy négyemeletes lakóház fém tetőszerkezetét körülbelül 250 négyzetméteren leszakította a viharos erejű szél. A tető az épület előtti útra zuhant, és egy lakás ablaka tokostul beszakadt. Az eset során a távhővezeték is megrongálódott, ezért az érintett lakásokban jelenleg nincs fűtés.

Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Adóiroda

Ügyfélszolgálat

Főépítészi Iroda

Ügyintézés
   Webkamera

Belépés
Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


Hírek